ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αλλαγή δεδομένων με Φάμπιο Μαρτίνς

Famalicao's Fabio Martins celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP)
Famalicao's Fabio Martins celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP) AP

Πώς επέστρεψε στη μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ ο 29χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Φάμπιο Μαρτίνς, που είχε "κοπεί" τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εντολή Σαββίδη σε Μπότο να κλείσουν οι εκκρεμότητες.

Η περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, όταν ο Πορτογάλος είχε ακόμη δεσμεύσεις με την προηγούμενη ομάδα του στα Εμιράτα και δεν προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες γιατί η οικογένεια Σαββίδη δεν πείστηκε για την αναγκαιότητα της απόκτησης του.

Οι αιτίες δεν είχαν κάνουν μόνο με το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής του, που κρίθηκε υψηλό, αλλά ακόμη και για το γεγονός ότι ήδη στην Τούμπα βρίσκονταν ήδη πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και θα ήταν μάλλον υπερβολή να αποκτηθεί και ένας ακόμη.

Δυο μήνες μετά τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει σχετικά με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό κυρίως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά δεδομένα της απόκτησης του. Το κόστος μιας ενδεχόμενης απόκτησης του έχει μειωθεί, καθώς ο Μαρτίνς έχει μείνει ελεύθερος και από την άλλη είναι φανερό ότι ο Δικέφαλος έχει ανάγκη από έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στην επίθεση του.

Για τον ποδοσφαιριστή έχει εισηγηθεί θετικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, την εισήγηση του οποίου έχει αποδεχθεί ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζοζέ Μπότο. Πλέον, για αυτόν φαίνεται να έχει πειστεί και η ιδιοκτησία και όλα δείχνουν πως θα γίνει μια προσπάθεια ώστε να είναι ο Φάμπιο Μαρτίνς μια από τις χειμερινές μεταγραφές του Δικεφάλου.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η προσπάθεια αυτή θα ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε ο 29χρονος να ξεκινήσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή του μόλις ανοίξει η μεταγραφή περίοδος του Ιανουαρίου.

Εντολή να κλείσουν οι εκκρεμότητες

Βέβαια η απόφαση για την ενίσχυση του ρόστερ έχει συνοδευτεί από παραινέσεις του Ιβάν Σαββίδη προς τον Ζοζέ Μπότο να τρέξουν εξελίξεις με τα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή ώστε να δημιουργηθεί επιπλέον μπάτζετ για μεταγραφές.

Κάτι που μοιάζει απόλυτα λογικό αν κρίνει κανείς από τις περιπτώσεις του Τόμας Μουργκ, που απλά συμμετέχει στις προπονήσεις του Δικεφάλου ή ακόμη και του Νίκα Νινούα που αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ