ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τρέχει να προλάβει για Μαρτίνς

Famalicao's Fabio Martins celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP)
Famalicao's Fabio Martins celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP) AP

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Φάμπιο Μαρτίνς, και συζητά τον δανεισμό του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση του Φάμπιο Μαρτίνς με τον χρόνο για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να μετρά πλέον αντίστροφα.

Οι συζητήσεις με την Αλ Γουάντα άρχισαν με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ωστόσο φαίνεται πως η λύση του δανεισμού του 29χρονου μεσοεπιθετικού είναι αυτή που προκρίνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκη.

Με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη εκδηλώσει τάσεις επιστροφής στην Ευρώπη και να μην υπολογίζεται σοβαρά από την ομάδα του, οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του υπάρχουν. Ωστόσο τα στενά χρονικά περιθώρια αποτελούν αυτή την στιγμή τουλάχιστον το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

Το θέμα είναι ότι αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μαρτίνς δεν φαίνεται να υπάρχει εναλλακτική λύση και το ρόστερ του Δικεφάλου, σε μια τέτοια περίπτωση, θα παραμείνει όπως έχει.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ