ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ανέβηκε στα 3,6 εκατ. ευρώ και 500.000 σε μπόνους για τον Ίνγκασον η Μίντιλαντ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον
Ο Ίνγκι Ίνγκασον INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 η Μίντιλαντ έχει βελτιώσει τους όρους της αρχικής προσφοράς της για τον Σβέριρ Ινγκασον, προσφέροντας πλέον στον ΠΑΟΚ συνολικά περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ (3,6 εκατ. + 500.000 σε μπόνους).

Φημολογείται τις τελευταίες ώρες, πλέον είναι διασταυρωμένο. Η Μίντιλαντ επιμένει για τον Σβέριρ Ινγκασον και επανήλθε για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ με κατάθεση νέας βελτιωμένης πρότασης.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Δανία, μετά την αρχική προσφορά των 3,3 εκατομμύριων ευρώ, η δεύτερη αυξημένη πρόταση φτάνει αισίως τα 3,6 εκατομμύρια, με τους «λύκους» να προσθέτουν και άλλες 500.000 ευρώ σε μπόνους.

Αν φτάνει για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι άγνωστο, πάντως από την πλευρά των αξιωματούχων της Μίντιλαντ τονίζεται πως μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά υπάρχει μεγάλη σιγουριά πως έπεται.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκάθαρη σε κάθε περίπτωση η επιμονή του δανέζικου συλλόγου, σαφές πως δεν μπορεί να είναι άσχετη ή ξεκομμένη από τις επιθυμίες και τις προτεραιότητες του ίδιου του ποδοσφαιριστή, πρόδηλη της τρέχουσας κατάστασης με τον Ινγκασον η κινητοποίηση και του «δικέφαλου» για ενίσχυση στην καρδιά της οπισθοφυλακής με τη συμφωνία για την αγορά του Τροστ – Εκόνγκ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ