ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η συμφωνία με Τροστ-Εκόνγκ και η σχέση του με Ίνγκασον - Κεντζιόρα

Ο Τροστ-Εκόνγκ
Ο Τροστ-Εκόνγκ 2021 AP PHOTO/DAVID CLIFF

Όσα προκύπτουν από την προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τροστ Εκόνγκ, σε σχέση με την παραμονή του Ίνγκι Ίνγκασον στην Τούμπα και η προοπτική του Πολωνού, τον οποίο εκτιμά ο Λουτσέσκου.

Μπορεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ να αποτελεί προάγγελο της αποχώρησης του Ίνγκι Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ; Από ότι λένε οι άνθρωποι του Δικεφάλου αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Ο Ισλανδός έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τη Μίντιλαντ, από την οποία και έχει δελεαστεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο αυτό που λένε στην Τούμπα είναι ότι αν δεν πιέσει ο ίδιος ο παίκτης για να πάρει μεταγραφή στους Δανούς ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Το θέμα του Ίνγκασον θα συζητηθεί με τον 30χρονο αμυντικό όταν αυτός επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Δικεφάλου. Η άδεια για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισλανδία λήγει την Τρίτη και ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Εκεί θα γίνουν οι συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και θα αποφασιστεί το μέλλον του.

Ο ΠΑΟΚ με εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητούσε έτσι και αλλιώς έναν δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό . Δυναμικό και με δυνατότητα συμμετοχής στο χτίσιμο του παιχνιδιού από την πίσω ζώνη ήταν τα στοιχεία που ζητούσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Εάν φύγει ο Ίνγκασον, ο ΠΑΟΚ θα πάρει δεύτερο δεξιοπόδαρο αμυντικό

Η πίεση που ασκεί η Μίντιλαντ για τον Ίνγκασον ανάγκασε τους ανθρώπους του να κινηθούν νωρίτερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο με σκοπό να μην μείνουν εκτεθειμένοι σε μια τόσο σημαντική θέση. Με τον Εκόνγκ να είναι η πρώτη επιλογή και να μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός στόπερ στην Τούμπα θεωρούν ότι έτσι και αλλιώς η απόκτηση του αποτελεί αναβάθμιση στο κέντρο της άμυνας της ομάδας τους.

Σε περίπτωση που ο Ίνγκασον παραμείνει στο ρόστερ τότε με τον Εκόνγκ λογικά θα κλείσουν οι θέσεις των στόπερ. Αν από την άλλη πλευρά ο Ίσλανδος πιέσει για να φύγει τότε ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και δεύτερο δεξιοπόδαρο αμυντικό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτός να είναι ο Τόμας Κεντζιόρα, του οποίου ο δανεισμός δεν ανανεώθηκε, αλλά συνεχίζει να έχει την εκτίμηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ