ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με τον Τροστ-Εκόνγκ

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ
Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ AP

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Γουότφορντ για την απόκτηση του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά και να ολοκληρώσει το deal.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου βρίσκει τον ΠΑΟΚ να έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για να γεμίσει το ρόστερ του και να το ενισχύσει σημαντικά ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, με τα τελευταία ρεπορτάζ να τον φέρνουν μάλιστα κοντά σε έναν παίκτη με εμπειρία τόσο από την Αγγλία όσο και από την Ιταλία.

Ο λόγος για τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Γουότφορντ έως το 2025 και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Σαλερνιτάνα, με τους διοικούντες τον Δικέφαλο να έρχονται σε συμφωνία με τις "σφήκες" και τον 29χρονο Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό να αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να σφραγιστεί το deal.

Θέλοντας μάλιστα να κλείσει τη συγκεκριμένη υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Γουότφορντ καθώς και 1 εκατομμύριο στον παίκτη για κάθε χρόνο συμβολαίου, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να αισιοδοξεί πως εντός της ημέρας θα "κλείσουν" θετικά και άλλα δύο μέτωπα: αυτά των Μπάμπα και Σαματά.

Υπενθυμίζεται πως διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο και για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, με την περίπτωσή του όμως να μην απασχολεί αυτή τη στιγμή τους πρασίνους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ