ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς τα πλάνα του Λουτσέσκου κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με δυο νίκες το πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσει ενισχυμένος με τον αρχηγό του και τον Σέρβο μεσοεπιθετικό τον Ατρόμητο (21:45, Novasports Prime και Live από το SPORT24).

Ο ΠΑΟΚ δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του και θέλει μετά τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό να ζευγαρώσει τα τρίποντα, κερδίζοντας και τον Ατρόμητο (21:45, Novasports Prime και Live από το SPORT24).

Ο Λουτσέσκου περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με συνοχή και γρήγορες μεταβάσεις.

"Είναι πολύ καλοί στο παιχνίδι μετάβασης από το δικό τους μισό με πάρα πολύ καλά τρεξίματα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά γι' αυτό το παιχνίδι, να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και στυλ, να μην μπούμε σε ένα τελείως άμεσο παιχνίδι που θα βολεύει τον Ατρόμητο", είπε για τον σημερινό του αντίπαλο ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της NOVA.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δυο σημαντικές επιστροφές αυτές των Βιεϊρίνια και Άντριγια Ζίβκοβιτς και όπως όλα δείχνουν θα τους δώσει φανέλα βασικού. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, αντί του τραυματία Λευτέρη Λύρατζη που έμεινε εκτός αποστολής. Ο Σέρβος θα μπει στην ενδεκάδα για να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης αφήνοντας το δεξί στον Κάλεντ Νάρεϊ.

Στην άμυνα ο Κουλιεράκης θα διατηρήσει τη θέση του στο πλευρό του Ίνγκασον και ο Τσαούσης όπως και στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό θα καλύψει το αριστερό της άκρο.

Το σχήμα στον άξονα θα κριθεί από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αν ο Λουτσέσκου αποφασίσει να τον κρατήσει στον πάγκο τότε η τριάδα των χαφ θα μείνει αναλλοίωτη με Κούρτιτς, Αουγκούστο και Ντάντας. Σε περίπτωση που ο προπονητής του Δικεφάλου μετατοπίσει τον Σουριναμέζο στον άξονα αυτός που θα μείνει εκτός ενδεκάδας πιθανότατα θα είναι ο νεαρός Πορτογάλος, παρά το γεγονός ότι έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι.

Σταθερά θέση στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ έχουν ο Κοτάρσκι στην εστία αλλά και ο Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ