ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με τους διεθνείς συνεχίστηκε η προετοιμασία για το Περιστέρι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει σκοράρει στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει σκοράρει στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον στην προπόνηση όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς επέστρεψαν και αυτοί που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πλέον δουλεύει με όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς επέστρεψαν και οι διεθνείς και μπορεί να δοκιμάσει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στα πλάνα του δύσκολα θα συμπεριλαμβάνεται ο Σίντκλεϊ που και σήμερα ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκε μόνος του. Ο Βιεϊρίνια έκανε και πάλι το δικό του ειδικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Μίτριτσα και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

"Οι διεθνείς του Δικεφάλου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες κι από το πρωί της Τετάρτης (17.11) βρίσκονται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή (21.11, 19:30).

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης για τους παίκτες, το οποίο περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής, παιχνίδι 2 Vs 2 και τελικό παιχνίδι με τακτικό στόχο.

Ο Σίντκλεϊ έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, οι Ντόουγκλας και Μιτρίτσα προπονήθηκαν μόνοι τους, ο Βιεϊρίνια έμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα, όπως κι ο Ολιβέιρα .

Την Πέμπτη (18.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ