ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Σάστρε για τη νίκη στον Βόλο και την ψυχολογία ενόψει ΑΕΚ

Ο Ζοάν Σάστρε
Ο Ζοάν Σάστρε PAOK FC

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει τον Βόλο (23/01, 17:15, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο Πανθεσσαλικό, να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο στη συγκομιδή του στο πρωτάθλημα, που θα του δώσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα δυο ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Βόλο στην Τούμπα αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι πόσο επικίνδυνή είναι η θεσσαλική ομάδα. Το τελικό 4-4 με ανατροπή από 4-1 στο ημίχρονο ανέδειξε σε υπέρτατο βαθμό όλες τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία του Δικέφαλου.

Αδυναμίες που ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν πολύ καιρό να διορθώσουν. Το γεγονός ότι έχουν κρατήσει για τρία συνεχόμενα παιχνίδια ανέπαφη την εστία τους (2 στο πρωτάθλημα με Παναιτωλικό και ΟΦΗ και στο 0-0 με την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο) είναι, αν μη τι άλλο δείγμα θετικό.

Στο πρώτο εκτός έδρα παιχνίδι του 2022 με τον Βόλο (23/01, 17:15, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα που θα του δώσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει και των δυο μεγάλων ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Σάστρε

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή τον Ζόαν Σάστρε, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του με τον Ισπανό να αναμένεται να κάνει στο Πανθεσσαλικό το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Πασχαλάκης που έκανε καλό παιχνίδι στον αγώνα του Κυπέλλου με την Ένωση θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σάστρε και ο Σίντκλεϊ θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας με δίδυμο στα στόπερ Ίνγκασον- Μιχαηλίδη.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Τσιγγάρας στο πλευρό του Κούρτιτς με τον Μπίσεσβαρ να ξεκινά στη θέση "10", έχοντας στις πλευρές Μίτριτσα και Ζίβκοβιτς και μπροστά του στην κορυφή της επίθεσης τον Τσούμπα Άκπομ.

Είναι ήδη δεδομένο ότι στο παιχνίδι με τον Βόλο, που γίνεται. ανάμεσα στα δυο παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου θα κάνει και διαχείριση των παικτών του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ