ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με όλα του τα όπλα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

EUROPA LEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟΚ - ΓΡΑΝΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
Ο Πάμπλο Γκαρσία δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα θέλει να ξεκινήσει με νίκη στο πρώτο από τα  δύο ντέρμπι που μπορεί να καθορίσουν και τις προσδοκίες του για τη συνέχεια της φετινής σεζόν. Τα πλάνα του Γκαρσία για την ΑΕΚ (24/1, 19.30, NS1).

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνοπλος στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/1, 19.30, NS1) το πρώτο από τα δύο που έχει να δώσει μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς ακολουθεί αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και θα παλέψει για το απόλυτο στα δύο ντέρμπι και αν τα καταφέρει θα αλλάξει τα δεδομένα που επικρατούν μέχρι τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αρχή βέβαια θα πρέπει να γίνει απέναντι στην ΑΕΚ με τους τρεις βαθμούς της νίκης να μοιάζουν ως «μονόδρομος» για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει την ευχέρεια να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές αφού έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, εκτός φυσικά από τον μακροχρόνια τραυματία Ενέα Μιχάι.

Ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει και πολλούς «πονοκεφάλους» και αυτό διότι τα ερωτηματικά είναι μάλλον λίγα.

Ο Ζίβκοβιτς που έχει επανέλθει στην θέση κάτω από τα δοκάρια θα είναι και σήμερα βασικός, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δοκιμαστεί πραγματικά στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Στην άμυνα θα επιστρέψει ο Βιεϊρίνια, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα για να πάρει ανάσες. Λογικά ο αρχηγός, που έχει σήμερα τα γενέθλια του, θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας αφήνοντας το αριστερό σε έναν από τους Ροντρίγκο και Περέιρα. Στα στόπερ το δίδυμο θα είναι πιθανότατα Ίνγκασον, Βαρέλα με τον Κρέσπο να μένει στον πάγκο.

Στη μεσαία γραμμή φαίνεται να υπάρχει ερωτηματικό καθώς αναζητείται ο παρτενέρ του Καντουρί. Αν ο Γκαρσία επιλέξει να παίξει με «εξάρι» ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει μάλλον προβάδισμα έναντι του Τσιγγάρα. Σε διαφορετική περίπτωση ο Σβαμπ διεκδικεί τη θέση με τον Ουάρντα να μοιάζει σίγουρος σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους κεντρικούς χαφ.

Στην επίθεση οι εμφανίσεις του Κρμέντσικ δεν αφήνουν αμφιβολίες ότι ο Τσέχος θα ξεκινήσει βασικός με τους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Χρήστο Τζόλη στα πλευρά του.

Ο Τόμας Μουργκ που έδειξε βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε θα είναι έκπληξη αν ξεκινήσει σε κάποια από τις θέσεις των μεσοεπιθετικών, αν και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γκαρσία ξεκίνησε με τον Αυστριακό αφήνοντας στον πάγκο τον Χρήστο Τζόλη.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ