ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Μαουρίσιο στην αποστολή για το ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ , συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες τον Χοσέ Μαουρίσιο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασια του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με πρωινή προπόνηση (28/9), στην οποία πήρε κανονικά μέρος ο Χοσέ Μαουρίσιο και ο Αντελινο Βιεϊρινια έβγαλε μεγάλο κομμάτι της, ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε με θεραπείες και τρέξιμο στο γηπεδο και ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αμπέλ Φερέρα ανακοίνωσε την αποστολή του "Δικεφάλου του Βορρά" (εκτός ο τιμωρημένος Μάτος, που είχε δει κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Άρη), με νέα πρόσωπα να είναι ο Χοσέ Μαουρίσιο, που συμμετέχει για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες σε ασπρόμαυρη αποστολή, και ο Λάζαρος Λάμπρου.

Αναλυτικά η αποστολη του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό , Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Τα δυο πλάνα του Φερέιρα
Λημνιός: "Είμαστε οι πρωταθλητές, πάμε για νίκη"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ