ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με φιλικό κόντρα στην Άσντοντ ξεκινά η προετοιμασία του Δικεφάλου στην Κύπρο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τσεκάρει το μεσημέρι στις 14:30 την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό παιχνίδι με την Άσντοντ από το Ισραήλ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από την Κυριακή (27/11) στη Λάρνακα που θα αποτελέσει την βάση του για το επόμενο δεκαήμερο. Στο διάστημα αυτής της ενδιάμεσης προετοιμασίας, ο Δικέφαλος θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και το πρώτο από αυτά είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 14:30 (Novasports Start).

Αντίπαλός του είναι η Ασντοντ από το Ισραήλ που προετοιμάζεται και αυτή την Κύπρο. Η ισραηλινή ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας μετά την συμπλήρωση 13 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει πάρει μαζί του στην Κύπρο 30 ποδοσφαιριστές και απέναντι στους Ισραηλινούς θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα τους μετά από τις λίγες προπονήσεις που έγιναν στην Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες.

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι από την Τετάρτη (30/11) και μετά θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Την Τετάρτη αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή του Δικεφάλου οι διεθνείς Κούρτιτς, Ίνγκασον και Ντάντας.

Επίσης μετά τον Κάλεντ Νάρεϊ που από τη Θεσσαλονίκη ήδη μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπουν και ο Μάριος Τσαούσης με τον Λευτέρη Λύρατζη που και αυτοί έχουν ξεπεράσει σχεδόν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Όσο για το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση από το επιτελείο του Ρουμάνου τεχνικού του Πορτογάλου προπονητή τερματοφυλάκων, Ζοζέ Μορέιρα, αυτό καλύφθηκε σε πρώτη φάση από τον Δημήτρη Κρυωνά που εργάζεται εδώ και χρόνια στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ