ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Εσίτι και Σβιντέρσκι η ενδεκάδα του Δικεφάλου κόντρα στον Ιωνικό

Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Δείτε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό (05/12, 17:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24). Με Εσίτι στη μεσαία γραμμή και Σβιντέρσκι στην κορυφή ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό (05/12, 17:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) και μοναδικός στόχος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η επιστροφή στις νίκες. Ο Δικέφαλος γνωστοποίησε τους 11 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση με τους Νικαιώτες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τον Εσίτι, κρατώντας τον Σβαμπ στον πάγκο, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Σβιντέρσκι αντί του Άκπομ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι.

Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Μιχάι, Λύρατζης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μουργκ, Κωνσταντελιάς, Άκπομ.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Κιάκος, Άοσμαν, Λενίς.

Αναπληρωματικοί: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαφέας, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Πογοσιάν, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας.

Μη χάσετε στις 21:30 τη Game Night για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και τη δράση της 12ης αγωνιστικής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ