ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλήθηκε σε ακρόαση από την ΔΕΑΒ για ζημιές και καταστροφές στο ΔΑΚ Λαμίας

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 /   -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορά με φαινόμενα βίας, βάσει της έκθεσης της Αστυνομίας, σχετικά με την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Σε ακρόαση κάλεσε η Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα κληθεί να εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με την έκθεση της αστυνομίας που αφορά σε φαινόμενα βίας με πρόκληση ζημιών και καταστροφών στο ΔΑΚ Λαμίας στο ματς με τη Λαμία.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ