ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Και τώρα Τρίπολη...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Λίνκολν για την 1η αγωνιστική του Conference League
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Λίνκολν για την 1η αγωνιστική του Conference League INTIME

Με επιστροφές αλλά, όπως φαίνεται, χωρίς τον Άνχελ Κρέσπο θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/9) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ έστω και με καλύτερο παίκτη του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πήρε την αναμενόμενη νίκη επί της Λίνκολν (0-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19/9, 20:30, Novasports Prime και LIVE SPORT24).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άνχελ Κρέσπο που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο Γιβραλτάρ και σήμερα θα περάσει από εξετάσεις για τις ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο αλλά θα έχει επιστροφές με πιο σημαντική αυτή του Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος που έχασε την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ επέστρεψε τη Δευτέρα (13/9) στη Θεσσαλονίκη και από την Τρίτη (14/9) μπήκε στις προπονήσεις. Ο Ρουμάνος δεν τον πήρε στην αποστολή του ευρωπαϊκού παιχνιδιού και υπολογίζει σε αυτόν για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Στο παιχνίδι με τη Λίνκολν ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του για το παιχνίδι της Κυριακής (19/9). Ο Σβαμπ δεν αγωνίστηκε καθόλου για να πάρει ανάσες και λογικά θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Φερνάντο Βαρέλα που όπως φαίνεται θα έχει στο πλευρό του στο κέντρο της άμυνα του Δικεφάλου τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο Βιεϊρίνια μπήκε για λίγο στο παιχνίδι του Γιβραλτάρ και θα είναι και αυτός στις βασικές επιλογές του Λουτσέσκου απέναντι στον Αστέρα. Στη διάθεση του Ρουμάνου επιστρέφουν και οι Ροντρίγκο και Καγκάβα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Conference League και υπολογίζονται μόνο στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Με την επιστροφή ωστόσο, του Ζίβκοβιτς και την ενεργοποίηση του Αλεξάντρου Μίτριτσα δύσκολα θα είναι στην αρχική ενδεκάδα τουλάχιστον ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός.

Σε αντίθεση με τον Ροντρίγκο που διεκδικεί από τον Τέιλορ τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ