ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ροντρίγκο και Άντριγια Ζίβκοβιτς στην πρεμιέρα

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Φέγενορντ - ΠΑΟΚ
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Φέγενορντ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Χωρίς τους Ροντρίγκο και Άντριγια Ζίβκοβιτς η αποστολή του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς ο Βραζιλιάνος κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Σέρβος παραμένει στην πατρίδα του

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την πρεμιέρα του Super League Interwetten κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (12/9, 19:00) με μια πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά την προπόνηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους βρίσκονται και έξι μη κοινοτικοί, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να έχει μόνο πέντε στην τελική του 20αδα. Αυτό έγινε επειδή ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να έχει επιλογές σε περίπτωση που θα προκύψει κάποιο απρόοπτο. Από τους 22 λοιπόν, αύριο θα κοπούν δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο ένας τουλάχιστον θα είναι ξένος

Από την αποστολή της πρεμιέρας απουσιάζουν ο Ροντρίγκο Σουάρες που μόλις πριν από λίγες ημέρες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που προσβλήθηκε από κορονοϊό και παραμένει στη Σερβία.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σβιντέρσκι, Άκπομ.

Δείτε την αποστολή της πρεμιέρας εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ