ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η παραδοχή του Εκόνγκ και η αποζημίωση που δικαιούται ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Η παραδοχή του Εκόνγκ και η αποζημίωση που δικαιούται ο Δικέφαλος
Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Stoiximan Super League INTIME SPORTS

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ παραδέχθηκε ότι αγωνιζόταν τραυματίας στα παιχνίδια της εθνικής Νιγηρίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για να να διαφυλάξει τα συμφέροντα του.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ στο "CNN World Sports" στην ουσία παραδέχθηκε ότι αγωνίστηκε τραυματίας στα παιχνίδια της εθνικής Νιγηρίας στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Με αυτές θεμελιώνετε περίτρανα το δικαίωμα του ΠΑΟΚ να ζητήσει αποζημίωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νιγηρίας σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA.

Η αποζημίωση την οποία δικαιούται η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θα στερηθεί στο υπόλοιπο της σεζόν τις υπηρεσίας του Εκόνγκ, υπολογίζεται με βάση τις απολαβές που προκύπτουν από το συμβόλαιό του.

Πρακτικά για το διάστημα που ο ποδοσφαιριστής θα παραμένει στα πιτς, μετά την επέμβαση που έκανε στη Φινλανδία με γιατρό της επιλογής του, οι αποδοχές του θα καλύπτονται από την αποζημίωση που θα λαμβάνει ο Δικέφαλος.

Το τι θα προκύψει με το συμβόλαιό του, που εκπνέει τον Ιούνιο του 2026, θα ξεκαθαρίσει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα εξαρτηθεί κι από την αποθεραπεία του, αλλά κι από το αν είναι υπαρκτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον παίκτη από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΙΓΗΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ