ΠΑΟΚ

Η αποκάλυψη του Τροστ-Εκόνγκ για τον τραυματισμό του: "Πονούσα διαρκώς, επιβίωνα στον αγώνα χάρη στα παυσίπονα"

EUROPA CONFERENCE LEAGUE /  -  (EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ αποκάλυψε σε συνέντευξή του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τον τραυματισμό του, που τον έθεσε ουσιαστικά νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Το πρώτο μισό της σεζόν βρήκε τον Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ να έχει σημαντική συμβολή στην πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο το δεύτερο μισό τον έφερε μακριά από τον Δικέφαλο, με τον αρχηγό της εθνικής Νιγηρίας να παίρνει μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και εκεί να παθαίνει θλάση τρίτου βαθμού που τον έβγαλε εκτός μάχης για τη συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός και MVP του πρόσφατου τουρνουά, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε , παρά τον τραυματισμό που είχε υποστεί, συνέχισε να αγωνίζεται για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μέχρι τον τελικό (ήττα με 2-1 για τους "σούπερ αετούς"), κάνοντας χρήση παυσιπόνων για να μπορέσει να αντέξει.

"Υπέφερα από τις μυϊκές ενοχλήσεις που αντιμετώπιζα, τις οποίες αισθάνθηκα κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και πιστεύω ότι η κατάστασή μου επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, στη δεύτερη φάση των ομίλων.

Μπόρεσα να συνεχίσω να παίζω και όταν έκανα άλλη μια μαγνητική τομογραφία μετά το πρωτάθλημα, ανακαλύψαμε ότι πράγματι είχα πρόβλημα", τόνισε χαρακτηριστικά στο "CNN World Sports", για να προσθέσει με νόημα:

"Μετά το δεύτερο παιχνίδι δεν μπόρεσα να προπονηθώ κανονικά, αφού πονούσα διαρκώς. Απλώς προσπαθούσα να μειώσω το πρήξιμο με πάγο.

Έκανα προπόνηση για 30 λεπτά την ημέρα πριν από κάθε παιχνίδι και μετά επιβίωνα στον αγώνα χάρη στα παυσίπονα που έπαιρνα σε συνδυασμό με τη θέληση να αγωνιστώ.

Ομως, την επόμενη μέρα από κάθε παιχνίδι έβλεπα πως δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ