ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η καλύτερη ενδεκάδα της τελευταίας δεκαετίας

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα της τελευταίας δεκαετίας όπως ψηφίστηκε από τους φίλους της ομάδας και η οποία κατά τα 8/11 αποτελείται από το ρόστερ του αήττητου πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκε η "ψηφοφορία" για την κορυφαία ενδεκάδα της τελευταίας δεκαετίας (2010-2020) του ΠΑΟΚ και η "κάλπη" έβγαλε τα έντεκα ονόματα. Οι Decade All Stars προέρχονται από το ρόστερ της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ (και αήττητο πρωτάθλημα) την περυσινή σεζόν.

Μόνον οι Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο είναι από παλαιότερα χρόνια. Αξίζει να τονιστεί ότι και οι τρεις αυτοί προαναφερθέντες ήταν συμπαίκτες. Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας ανά θέση, όπως παρουσιάστηκε από τη σελίδα του Δικεφάλου.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Αλέξανδρος Πασχαλάκης

ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ: Λέο Μάτος

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πάμπλο Κοντρέρας - Χοσέ Κρέσπο

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ: Λίνο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: Πάμπλο Γκαρσία

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: Γιόσιπ Μίσιτς

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: Δημήτρης Πέλκας

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΤΡΕΜ: Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

ΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ: Βιεϊρίνια

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΠΑΟΚ:

Προτείνατε, επιλέξατε, ψηφίσατε και πλέον είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την κορυφαία 11άδα του ΠΑΟΚ για τη δεκαετία 2010-20. Τους δικούς σας Decade All Stars.

H διαδικασία επιλογής των κορυφαίων μας κράτησε συντροφιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Επιστρατέψαμε σχεδόν όλους τους λογαριασμούς μας στα Social Media. Facebook, Instagram, Twitter, Viber, YouTube μετατράπηκαν σε… κάλπες για να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές που σχηματίζουν την καλύτερη 11άδα της δεκαετίας που τελείωσε.Κατά την περίοδο της πρώτης φάσης δεν βάλαμε περιορισμούς, ώστε να μην αδικηθεί κάποιος. Έτσι, σχηματίστηκαν οι τριάδες που θα διεκδικούσαν τον τίτλο του κορυφαίου σε κάθε θέση.Η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη. Ο διάλογος που άνοιξε μας έκανε να θυμηθούμε τις μικρές και μεγάλες στιγμές όλων αυτών των ετών. Να διαφωνήσουμε, να γελάσουμε. Η τελική μάχη μεταξύ των υποψηφίων δόθηκε στο paokfc.gr και πλέον ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων.Σύμφωνα με τις επιλογές σας, λοιπόν, αυτοί είναι οι Decade All Stars.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ