NBA

NBA Finals, Σέλτικς - Μάβερικς: Η τάπα του Γουάιτ στον Ουάσινγκτον που κλείδωσε την νίκη της Βοστώνης και οι διαμαρτυρίες του Ντάλας

NBA Finals, Σέλτικς - Μάβερικς: Η τάπα του Γουάιτ στον Ουάσινγκτον που κλείδωσε την νίκη της Βοστώνης και οι διαμαρτυρίες του Ντάλας
PRINTSCREEN

Δείτε το VIDEO με την τάπα του Ντέρικ Γουάιτ στον Πι Τζέι Ουάσινγκτον λίγο πριν από το τέλος του Game 2 των Σέλτικς με τους Μάβερικς, που κλείδωσε την νίκη της Βοστώνης, αλλά και τις διαμαρτυρίες του Ντάλας για φάουλ.

Οι Σέλτικς λύγισαν με 105-98 τους Μάβερικς στο Game 2 των NBA Finals και έκαναν το 2-0 στην σειρά. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Και η φάση που κλείδωσε την νίκη των "Κελτών" ήρθε με περίπου ένα λεπτό να μένει για το φινάλε.

Συγκεκριμένα, ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον έφυγε στον αιφνιδιασμό με το σκορ στο 103-98 για τους Σέλτικς και πήγε για το κάρφωμα. Εκεί όμως τον περίμενε ο Ντέρικ Γουάιτ, ο οποίος τον σταμάτησε με μία θεαματική τάπα, με τον Τζέιλεν Μπράουν επίσης να βρίσκει την μπάλα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μρπάουν με λέι-απ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Για την ιστορία, το Ντάλας διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στην συγκεκριμένη φάση, αφού αρχικά ο Μπράουν φάνηκε να σπρώχνει από πίσω τον Ουάσινγκτον, ενώ ο Γουάιτ βρίσκει το χέρι του φόργουορντ των Μάβερικς, με τα replay να τους δικαιώνουν, αλλά να μην αλλάζει κάτι.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ