ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή Κάργα, ο Καντουρί και η ευκαιρία του Γκορντεζιάνι

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι
Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι INTIME SPORTS

Με τον Γιάννη Κάργα στην άμυνα, τον Ομάρ Καντουρί στο "δέκα" και (αν δεν είναι στο 100% ο Ολιβέιρα) και πιθανότατα τον Βασίλη Γκορντεζιάνι στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί στη Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (09/10, 16:30, Novasports Prime, LIVE SPORT24) είναι κρίσιμο και οριακό για τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια.

Πολύ περισσότερο από την στιγμή που το πρόγραμμα του μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου συνεχίζει να είναι δύσκολο, καθώς εκτός των άλλων περιλαμβάνει και τα δυο εκτός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό (17/10) και ΑΕΚ (30/10).

Όπως και να έχει, μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει δημόσια ότι δεν είναι ούτε ικανοποιημένος, ούτε όμως και απογοητευμένος από την θέση της ομάδας του στη βαθμολογία, ωστόσο και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι η πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα είναι περισσότερο από απαραίτητη.

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τα τελευταία 24ώρα πριν από τον σημερινό αγώνα πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί να αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι επιλογές που θα γίνουν θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα τους.

Ο καταρτισμός της ενδεκάδας δεν θα είναι εύκολος

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας χωρίς τον Κουλιεράκη και χωρίς τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο μαζί με τους Μιχαηλίδη και Μπράντον Τόμας. Στην αποστολή μπήκαν τελικά ο Νέλσον Ολιβέιρα, που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς μόλις στις δυο προηγούμενες προπονήσεις, ο Ιβάν Νέσμπεργκ που είχε ενοχλήσεις και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που προσβλήθηκε από ίωση και έχασε την προπόνηση της Παρασκευής.

Καταλαβαίνει κανείς πως ο καταρτισμός της ενδεκάδας δεν είναι μια εύκολη δουλειά για τον προπονητή του Δικεφάλου. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα υπάρξουν αλλαγές σε όλες σχεδόν τις γραμμές της ομάδας του.

Η άμυνα μπροστά από τον Κοτάρσκι θα αποτελείται από Λύρατζη, Τσαούση στα δυο άκρα και με τον Κάργα δίδυμο στα στόπερ μαζί με τον Ίνγκασον. Ο Νέσμπεργκ θα μείνει, όπως όλα δείχνουν στον πάγκο και ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά μετά τα δυο παιχνίδια του καλοκαιριού με τη Λέφσκι Σόφιας.

Έτοιμος να πάρει την ευκαιρία ο Γκορντεζιάνι

Στη μεσαία γραμμή ο τραυματισμός του Ντόουγκλας Αουγκούστο φέρνει στην ενδεκάδα τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μπροστά από τους Κούρτιτς και Ντάντας που θα διατηρήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα.

Στην επίθεση φαίνεται ότι ο Ζίβκοβιτς έστω και καταπονημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε θα κρατήσει την φανέλα του βασικού με τον Νάρεϊ στο άλλο άκρο. Στην κορυφή η θέση διεκδικείται ανάμεσα στον Νέλσον Ολιβέιρα και το νεαρό Βασίλη Γκορντεζιάνι.

Το πείραμα του Λουτσέσκου με τον Μπίσεσβαρ στο ρόλο "ψεύτικου εννιαριού" δεν απέδωσε και έτσι σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν είναι στο 100% ο Ρουμάνος θα χρησιμοποιήσει τον φορ του ΠΑΟΚ Β και δεν θα κάνει… αλχημείες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ