ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ούτε με ικανοποιεί, ούτε με απογοητεύει η θέση μας στη βαθμολογία"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως η ομάδα που έχει στα χέρια του είναι από τις πλέον εργατικές που είχε ποτέ και πως ο ίδιος είναι σίγουρος για τη αγωνιστική πρόοδο του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA ανέλυσε τους λόγους της ήττας από τον Παναθηναϊκό, παραδέχθηκε ότι την ομάδα του την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λειβαδιά (09/10, 16.30, NOVASPORTS PRIME) και τόνισε πως με την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι σίγουρος για την πρόοδο της.

Το μόνο που δεν θέλησε να σχολιάσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι οι επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Σαββίδη – που ήταν σήμερα και στην προπόνηση- και τον Ζοζέ Μπότο και τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: "Δεν υπάρχει κάτι που να με έχει προβληματίσει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι 17 χρόνια προπονητής και νομίζω ότι μπορώ να κατανοώ βαθιά το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι ήταν ένα παιχνίδι που όλα θα μπορούσαν να συμβούν, ιδιαίτερα από την στιγμή που έχουμε μια νέα ομάδα.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Κάποιες φορές περνάς ένα διάστημα που δεν έχεις τύχη στο σκοράρισμα, κάποιες άλλες κάνεις ένα λάθος και δέχεσαι εσύ το γκολ. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανταστικός. Στο δεύτερο ήταν κάπως διαφορετικός χωρίς ωστόσο να χάσει τον έλεγχο του αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Το ποδόσφαιρο έχει ζητήματα και εμείς κοιτάμε μπροστά. Κάθε ημέρα που περνά μας γεμίζει εμπειρίες και δημιουργεί πιο ισχυρούς δεσμούς μέσα στην ομάδα".

Για τη θέση του ΠΑΟΚ στην βαθμολογία: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη θέση μας στην βαθμολογία όμως και από την άλλη δεν είμαι ούτε απογοητευμένος από αυτήν. Είμαι ισορροπημένος γνωρίζοντας την ομάδα που έχω στη διάθεση μου. Αν κάποιος περίμενε ότι αυτή θα κέρδιζε κάθε παιχνίδι κάνει λάθος.

Το ελληνικό πρωτάθλημα επίσης είναι πολύ δυνατό, οι ομάδες έχουν διαφορετικό επίπεδο και τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα. Μπορώ επίσης να σας πω - και αυτό είναι σημαντικό και το βλέπω στις προπονήσεις- ότι η ομάδα είναι από πιο εργατικές που είχα ποτέ. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε και πότε θα τα καταφέρουμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα αυτή προοδεύει".

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι δύσκολα και έτσι περιμένω και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει πιθανότατα να παρουσιαστεί συμπαγής, όπως γίνεται συνήθως και να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη που ενδεχόμενα θα κάνουμε.

Για αυτό και πρέπει έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας να πάμε εκεί πεπεισμένοι ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να εκμεταλλευτούμε και την παραμικρή ευκαιρία που θα μας δοθεί για να ανοίξουμε το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ