ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα του Δικεφάλου κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς του Conference League κόντρα στην Ελσίνκι | 14 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς του Conference League κόντρα στην Ελσίνκι | 14 Δεκεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Αυτή είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (14/03, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24) στους "16" του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στον "τελικό" της Πέμπτης την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα (14/03, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24) με στόχο την πρόκριση στους "8" του Conference League.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την ενδεκάδα του Δικεφάλου. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον.

Στον πάγκο είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Μουργκ, Ότο, Οζντόεφ, Σαμάτα, Παναγιώτου, Ντεσπότοφ, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη αναλύουν το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη EuroLeague και τις ευρωπαϊκές ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League. Σπύρος Καβαλιεράτος και Βασίλης Σκουντής μεταφέρουν το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ