ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Group therapy με δείπνο, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Λαμία - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Λαμία - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βγάλει έξω για φαγητό τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από την προπόνηση της Παρασκευής, σε μια προσπάθειά να τους αποφορτίσει ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι (28/04, 19:30, Novasports Prime) με την ΑΕΚ.

Πριν από το δεύτερο παιχνίδι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ προερχόταν από δυο συνεχόμενες ήττες ήταν ο Βιεϊρίνια που πήρε την πρωτοβουλία να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, για να "ξεφύγουν" από το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα.

Ο Δικέφαλος είχε χάσει 2-0 από τους Κροάτες στην έδρα τους και από τον Άρη στην πρώτη αγωνιστική των playoffs και τελικά κατάφερε να αντιδράσει με μια μεγαλειώδη "πεντάρα" σε βάρος της Ντίναμο και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και τώρα σε μια παρόμοια, και μάλλον πιο δύσκολη κατάσταση και είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου που αποφάσισε να βγάλει έξω για φαγητό τους ποδοσφαιριστές του για να τους αποφορτίσει ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (28/04, 19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η πρόσκληση δόθηκε από χθες και σήμερα (26/04) τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα δειπνήσουν όλοι μαζί μετά την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ