ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Γιαννούλη, ένα μήνα έξω

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες, αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αριστερά από την νικηφόρα αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν για το Europa League. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου υπέβαλαν τον διεθνή αμυντικό σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τελικά, ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός, αφού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει φυσικά ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό κόντρα στην Κύπρο (11/11, 16:45), όπως και για τα ματς του Nations League με Μολδαβία (15/11, 21:45) και Σλοβενία (18/11, 21:45).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν μ’ ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αριστερά και την Παρασκευή (06.11) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Γιαννούλης έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες"

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ