ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Εθνική Νέων: "Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο"

Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων στο φιλικό με το Ισραήλ | 28 Φεβρουαρίου 2023
Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων στο φιλικό με το Ισραήλ | 28 Φεβρουαρίου 2023 INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την περηφάνια της για την Εθνική Νέων, η οποία σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Η Εθνική Νέων προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2023 και ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος, καθώς πολλά "δικά του" παιδιά συνέθεταν αυτή την ομάδα.

Ενδεικτικό είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία επτά παίκτες που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ ήταν στην ενδεκάδα και δύο χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή.

"Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο. Θα βρίσκονται στη Μάλτα στα τελικά του EURO U19. Η Εθνική Νέων με γκολ του Σμυρλή στο 48' (ασίστ Κούτσιας), με επτά παίκτες του ΠΑΟΚ στην αρχική 11άδα (Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Τασιούρας, Τσίκος, Σπυράκος, Γκούμας, Τζίμας), συν τους Σμυρλή, Δεληγιάννη που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 1-0 την Ιρλανδία στο τελευταίο ματς της Elite Round.

Με επτά βαθμούς ισοβάθμησε στην κορυφή με την Σλοβακία, μα με ατού της την διαφορά τερμάτων πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος", αναφέρει η ανάρτηση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ