ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φορτσάρει για εξτρέμ, αριστερό μπακ και φορ

Ο Τσούμπα-Άκπομπ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Τσούμπα-Άκπομπ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Η μεταγραφική ενίσχυση αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ με τις περιπτώσεις των Μίτριτσα, Μπορίλ και Άκπομ να είναι αυτές που έχουν το προβάδισμα για να καλυφθούν κενά στο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον "τελικό" με τη Ριέκα στην Κροατία (26/08, 21:00, OPEN TV) έχοντας όμως να ασχοληθεί και με τις κινήσεις ενίσχυσης που χρειάζεται στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Οι μεταγραφικές συσκέψεις είναι πλέον συνεχείς – κάποιες και με την παρουσία μέσω skype του Ιβάν Σαββίδη- προκειμένου να αξιολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι διαθέσιμες περιπτώσεις που απασχολούν και φυσικά για ξεπεραστούν όποιες "παραφωνίες" έχουν προκύψει στο μοντέλο του φετινού καλοκαιριού που εφαρμόζεται στην Τούμπα για τη μεταγραφική ενίσχυση.

Μίτριτσα σε πρώτο πλάνο, παραμένει στο προσκήνιο ο Μπορίλ

Τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μοιάζουν πλέον συγκεκριμένα. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τον Αλεξάντρου Μίτριτσα στα άκρα της επίθεσης του. Με τον Ρουμάνο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους εκπροσώπους του να συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού του στον Δικέφαλο με τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Υόρκης που έχει τα δικαιώματα του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου ο Γιαν Μπορίλ παραμένει στο προσκήνιο. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί, με σύμμαχο τον ίδιο τον 30χρονο μπακ να πείσει την Σλάβια Πράγας να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του. Ωστόσο όσο δεν προκύπτει συμφωνία με τους Τσέχους στην Τούμπα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ – όπως για παράδειγμα αυτή του Σίντκλεϊ από την Ντιναμό Κιέβου- ώστε να μην ξεμείνουν από εναλλακτικές λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών.

Κερδίζει έδαφος ο Άκπομ

Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ εξετάζει αρκετές περιπτώσεις που παρουσιάζουν δυσκολίες. Εξαιτίας αυτών των δυσκολιών ολοένα και κερδίζει έδαφος η ενδεχόμενη επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ στην Τούμπα. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει τον Άγγλο επιθετικό και ο Άκπομ ξέρει καλά και τη φιλοσοφία αλλά και τις απαιτήσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ από την προηγούμενη συνεργασία τους. Όλο αυτό το πακέτο κάνει την περίπτωση του εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις διαθέσεις της Μίντλεσμπρο κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι μιας πιθανής συμφωνίας.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης με έναν επιτελικό . Η περίπτωση Τζιοβίνκο οι δυο πλευρές δείχνουν να έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης. Και αυτό κυρίως λόγω της έντονης επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ με τον Ιταλό επιθετικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ