ΠΑΟΚ

Μίτριτσα: "Δεν γίνεται να πω όχι στον ΠΑΟΚ"

Ο Μίτριτσα από αγώνα για το MLS
Ο Μίτριτσα από αγώνα για το MLS © 2021 JOHN RAOUX/AP IMAGES

O Ρουμάνος εξτρέμ, Αλεξάντρου Μίτριτσα, θεωρεί εξαιρετική την περίπτωση του ΠΑΟΚ και οι εκπρόσωποι του προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεση των ανθρώπων της Νέας Υόρκης για δανεισμό του στο δικέφαλο.

Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα δεν αποτελεί απλά στόχο του ΠΑΟΚ αλλά όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μια πρόταση του Δικεφάλου. Ο 26χρονος Ρουμάνος εξτρέμ βρέθηκε στην πατρίδα του και παρακολούθησε τον αγώνα της. πρώην ομάδας του, Κραιόβα, που ενδιαφέρεται να τον επαναπατρίσει στη Ρουμανία.

Εκεί μίλησε για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του και τόνισε ότι όλα θα κριθούν από την απόφαση που θα πάρουν οι άνθρωποι της Νέας Υόρκης. Και αυτό διότι το συμβόλαιο του με την ομάδα του MLS ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2022

"Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση για εμένα. Γνωρίζω τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Δεν μπορώ να αρνηθώ μια πρόταση όπως αυτή, αλλά αγαπώ την Κραϊόβα" είπε σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και αυτό της πρώην ομάδας του.

"Όλα εξαρτώνται από την απόφαση των ανθρώπων της Νέας Υόρκης. Ο μάνατζερ μου μιλά με τους ανθρώπους της σχεδόν καθημερινά και θα έχουμε νέα τις επόμενες ημέρες" τόνισε ο Ρουμάνος επιθετικός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με δανεισμό στην Αλ Αχλί Τζέντα έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει με δανεισμό και ήδη οι εκπροσώποι του Μίτριτσα διαπραγματεύονται προς αυτήν την κατεύθυνση με την ομάδα του. Ο 26χρονος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και θεωρεί πολύ ενδιαφέρουσα την προοπτική του ΠΑΟΚ. Γνωρίζει και εκτιμά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ