ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα νέα δεδομένα με τον Τσέχο Μπορίλ

Ο Γιαν Μπόριλ στη διάρκεια του Euro 2020
Ο Γιαν Μπόριλ στη διάρκεια του Euro 2020 JUSTIN TALLIS, POOL PHOTO VIA AP

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Σλάβια Πράγας για τον αριστερό μπακ Γιαν Μπορίλ. Πώς βλέπει ο Τσέχος το ενδεχόμενο να έρθει στην Τούμπα.

Ο Γιαν Μπορίλ και οι εκπρόσωποι του είναι απόλυτα ενημερωμένοι για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τις συζητήσεις που έχουν αρχίσει με τη Σλάβια Πράγας.

Ο 30χρονος ακραίος αμυντικός πιέζει και αυτός πλέον από την πλευρά του τη διοίκηση της τσέχικης ομάδας προκειμένου να τον παραχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι έχει έρθει η στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων.

Ο Μπορίλ αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και γνωρίζοντας ότι στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους παίκτες στη θέση του υπάρχουν εναλλακτικές προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους της Σλάβια να προχωρήσουν την υπόθεση.

Οι Τσέχοι πάντως δεν δείχνουν να βιάζονται θέλοντας -προφανώς- ν' αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από την παραχώρηση του, μεταφέροντας την πίεση στον ΠΑΟΚ που δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο στην προσπάθεια ενίσχυσης της αριστερής πλευράς της άμυνας του.

Έτσι και παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος μπακ δεν έχει μέχρι τώρα επίσημη συμμετοχή στη σεζόν προβάλλουν ως δικαιολογία το δεύτερο παιχνίδι που έχουν να δώσουν με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τα πλέι οφ του Europa League με ξεκάθαρο στόχο να καθυστερήσουν τις εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ