ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φαμαλικάο για Μιχάι

Ο Ενέα Μιχάι
Ο Ενέα Μιχάι EUROKINISSI SPORTS

Επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ενέα Μιχάι κατέθεσε η Φαμαλικάο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, προσφέροντας ουσιαστικά καθεστώς συνιδιοκτησίας, μοιράζοντας ισομερώς το ποσοστό δικαιωμάτων του διεθνή Αλβανού στόπερ.

Οι ανακοινώσεις απομένουν για την οριστικοποίηση του δανεισμού του Λούκας Τέιλορ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, προχωράει το θέμα της παραχώρησης του Λεό Ζαμπά στην Αλ Μπατίν (χωρίς πάντως κανείς στον ΠΑΟΚ να το θεωρεί δεδομένο λόγω του βίου και πολιτείας του ιδιόρρυθμου Βραζιλιάνου), εξακολουθούν οι συζητήσεις με τη Λίντσερ για τον Τόμας Μουργκ – ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία – ενώ στο τραπέζι του Δικεφάλου προστέθηκε μια ακόμη πρόταση για ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, τον Ενέα Μιχάι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Φαμαλικάο είναι αυτή που έχει κινηθεί για τον διεθνή Αλβανό στόπερ, προσφέροντας ουσιαστικά ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας με μοιρασμένα τα δικαιώματά του (50-50) σε περίπτωση μεταπώλησης από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Παράλληλα προσφέρονται και χρηματικά ανταλλάγματα, πάγια 200.000 ευρώ συν διάφορα μπόνους συμμετοχών για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι ενήμερος για την προοπτική της Φαμαλικάο και έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και γνωρίζοντας το στάτους του στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται θετικός στη μετακόμισή του στην Πορτογαλία.

Και πλέον, εναπόκειται στην απόφαση που θα πάρουν οι επιτελείς του "δικεφάλου" για το κατά πόσον θα δεχτούν ή όχι την προσφορά της Φαμαλικάο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ