ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στον Ατρόμητο

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League Interwetten απέναντι στην ΑΕΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League Interwetten απέναντι στην ΑΕΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε στους παίκτες του τις απαραίτητες ανάσες και από σήμερα ξεκίνησε και πάλι η δουλειά στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Νέλσον Ολιβέιρα αλλά και οι Αλεξάντρου Μίτριτσα, Σίντκλεϊ και Ντόουγκλας Αουγκούστο που έκαναν δικό τους πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από τους τρεις τελευταίους εκείνος που φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους να προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τον πρώτο για τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή είναι ο Σίντκλεϊ. Αν ο Βραζιλιάνος τα καταφέρει τότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευκολία τον ταλαιπωρημένο Βιεϊρίνια .

«Το σώμα και το πνεύμα ξεκουράστηκαν. Οι… μπαταρίες φόρτισαν. Τώρα ήρθε η ώρα για δουλειά. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις κι από εδώ και πέρα ο στόχος είναι να εκμεταλλευτούν τη διακοπή για να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11.11) είχε να κάνει κυρίως με την κυκλοφορία της μπάλας. Στην αρχή είχαμε προθέρμανση κι ασκήσεις με μπάλα, ακολούθησε δουλειά στο passing game και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αλεξάντρου Μίτριτσα , Σίντκλεϊ και Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (12.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ