ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή σε σχήμα με αθλητικό διευθυντή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και συμφωνεί ξεκάθαρα με την επιστροφή στο προηγούμενο μοντέλο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και συμφωνεί ξεκάθαρα με την επιστροφή στο προηγούμενο μοντέλο INTIME

Η απόφαση για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένη στον ΠΑΟΚ, καθώς το μοντέλο στις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού δεν λειτούργησε στο βαθμό που όλοι ήθελαν. Σύντομα οι ανακοινώσεις.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν το περασμένο καλοκαίρι να εφαρμόσουν στις μεταγραφές τους ένα μοντέλο χωρίς αθλητικό διευθυντή. Σε αυτό που εφαρμόστηκε ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, με αυξημένες αρμοδιότητες, θα έπρεπε να συνεργαστεί με το τμήμα σκάουτινγκ για να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες στις απαιτούμενες θέσεις. Αφού κατέληγαν στις επιλογές που θεωρούνταν οι ιδανικές για την κάλυψη των κενών, αναλάμβανε δράση η διοίκηση που συζητούσε με παίκτες ή και τις ομάδες τους -εφόσον είχαν συμβόλαιο- για το οικονομικό κομμάτι.

Η διαδικασία αυτή δεν έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και απ' όσο φαίνεται υπάρχει δεδομένη απόφαση για την επιστροφή σε προηγούμενες φόρμουλες. Ο ΠΑΟΚ αναζητά νέο αθλητικό διευθυντή για να καλύψει τη θέση που χηρεύει από τον περασμένο Απρίλιο, όταν δηλαδή ο Όλαφ Ρέμπε αποχώρησε από την Τούμπα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η επιθυμία του Λουτσέσκου και η αναζήτηση στην Πορτογαλία

Ούτως ή άλλως, υπέρμαχος της παρουσίας τεχνικού διευθυντή είναι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ το έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει αθλητικός διευθυντής και το έκανε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Η πρόσληψη ενός ανθρώπου που θα αναλάβει το ρόλο συντονιστή για την εφαρμογή του προγραμματισμού, τις μεταγραφές και την αξιολόγηση του ρόστερ έχει ήδη παρθεί. Οι αναζητήσεις έχουν ξεκινήσει προ πολλού και δεν ήταν τυχαία τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Άγγλο Ντέιβιντ Γουέμπ.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί ο επόμενος αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου, με τους ανθρώπους της ομάδας και την οικογένεια Σαββίδη να έχουν προχωρήσει τις επαφές μαζί του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αναζητήσεις τους επικεντρώθηκαν στην Ιβηρική και πιο συγκεκριμένα στην Πορτογαλία.

Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, καθώς ο φόρτος εργασίας που θα αναλάβει ο νέος αθλητικός διευθυντής -ενόψει και του καλοκαιριού με τα πολλά συμβόλαιο που εκπνέουν- είναι ήδη μεγάλος.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ