ΠΑΟΚ

ESPN: "Ο Ντέιβιντ Γουέμπ υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ"

Ο Ντέιβιντ Γουέμπ ως διοικητικό στέλεχος της Χάντερσφιλντ
Ο Ντέιβιντ Γουέμπ ως διοικητικό στέλεχος της Χάντερσφιλντ PRINT SCREEN

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Έστερσουντ αλλά και της Χάντερσφιλντ βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τον Ντέιβιντ Γουέμπ που έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Χάντερσφιλντ, στην Τότεναμ αλλά και ως τεχνικός διευθυντής στην Έστερσουντ.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως για τον Γουέμπ ενδιαφέρονται επίσης η Λάτσιο, η Σέλτικ αλλά και μια αγγλική ομάδα η οποία δεν κατονομάζεται.

Ο Γουέμπ είναι κάτοχος διπλώματος της ΟΥΕΦΑ και έχει μάστερ στην ψυχολογία του αθλητισμού. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με προπονητές όπως ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο Έντι Χόυι αλλά και ο Γκράχαμ Πότερ που ήταν προπονητής στην Έστερσουντ όταν οι Σουηδοί απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ. Πριν πάντως αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην Έστερσουντ είχε ρόλο συμβούλου στην Χοφενχάιμ αλλα και την Ρέαλ Μπέτις, για μικρά χρονικά διαστήματα.

Στον ΠΑΟΚ ακολουθείται από την αρχή της σεζόν ένα μοντέλο χωρίς τεχνικό διευθυντή για το οποίο πάντως φαίνεται να γίνονται πλέον δεύτερες σκέψεις από την οικογένεια Σαββίδη. Άλλωστε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που εμπλέκεται περισσότερο με το μοντέλο αυτό στις μεταγραφές, έχει δημόσια εκφράσει την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αθλητικό διευθυντή.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ