ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Αουγκούστο στην αποστολή

Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα
Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέθεσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (5/12, 17:15, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24). Επιστρέφει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό στην Αθήνα (5/12, 17:15 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) και αμέσως μετά ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει στους Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μίτριτσα και Ολιβέιρα, ενώ εκτός με ίωση έμεινε και ο Ροντρίγκο Σοάρες, που ούτως ή άλλως δεν ανήκει στο ροτέισον. Αντιθέτως επιστρέφει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που δεν είχε αγωνιστεί τον τελευταίο μήνα, παίζοντας για τελευταία φορά στο 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ πήρε θέση στην αποστολή, παρέα με τους Πασχαλάκη, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Άντριγια Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος ψάχνει την αντίδραση που δεν έβγαλε στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ