ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφές με Αστέρα και αλλαγή δεδομένων στην άμυνα

Ο Ενέ Μιχάι κόντρα στη Λίνκολν
Ο Ενέ Μιχάι κόντρα στη Λίνκολν INTIME

Με Βιεϊρίνια δεξιά, τον Σίντκλεϊ αριστερά και τον Μιχάι αντί του τραυματία Κρέσπο, στο πλευρό του Βαρέλα, σκέφτεται να παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αστέρα.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έβαλε τον ΠΑΟΚ από νωρίς στα δύσκολα με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος με νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα (19/9, 20:30, Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Ο Ρουμάνος τεχνικός που "έχασε" στο Γιβραλτάρ και τον Άνχελ Κρέσπο έχει τις επιστροφές των Άντριγια Ζίβκοβιτς και Ροντρίγκο Σοάρες. Από τους δυο όμως μόνο ο ένας θα πάρει φανέλα βασικού και αυτός θα είναι ο Σέρβος στην επίθεση. Και αυτό διότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να δοκιμάσει πράγματα στα μετόπισθεν διαφορετικά από όσα είχε συνηθίσει μέχρι τώρα

Πρώτα από όλα τα καλά στοιχεία που δείχνει ο Σίντκλεϊ, δίνουν την δυνατότητα στον προπονητή του Δικεφάλου να δοκιμάσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Βιεϊρίνια και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι μια από τις κινήσεις με τις οποίες θέλει να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του.

Ο Λουτσέσκου που άφησε τον Τέιλορ στη Θεσσαλονίκη σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Πορτογάλο αρχηγό και να τον χρησιμοποιήσει στα δεξιά, στην θέση που κάλυψε αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια, όταν αυτός ήταν στη Σαουδική Αραβία.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέτσκου για την πρώτη νίκη

Αλλαγή δεδομένων θα υπάρξει και στα στόπερ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτή τη φορά δεν θα καλύψει το κενό του τραυματία Κρέσπο με τον Μιχαηλίδη -όπως έκανε στον πρώτο τραυματισμό του Ισπανού- αλλά με τον Ενέι Μιχάι. Ο νεαρός είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο σημερινό παιχνίδι στην Τρίπολη, συμπληρώνοντας μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα το δίδυμο στα στόπερ μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στα χαφ το δίδυμο θα αποτελείται από τους Κούρτιτς και Σβαμπ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει, αντί του Τσούμπα Άκπομ, ο Κάρολ Σβιντέρσκι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν έχει φανερώσει, απόλυτα τουλάχιστον, τις προθέσεις του για την τριάδα πίσω από τον φορ κρούσης. Το πιθανότερο σενάριο θέλει να ξεκινούν ο Ζίβκοβιτς δεξιά, ο Μπίσεσβαρ στο "δέκα" και ο Μίτριτσα αριστερά, με τον Ρουμάνο να παίρνει -όπως και ο Σίντκλεϊ- φανέλα βασικού σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ