ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Ίνγκασον και Μουργκ

Ο Ίνγκασον πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Ίνγκασον πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που βρίσκεται σε αναμονή των διεθνών του, είδε τους Ίνγκι Ίνγκασον και Τόμας Μουργκ να συμμετάσχουν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο (17/10, 16:00, Novasports Prime, LIVE SPORT24) για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μια ημέρα πριν την επιστροφή των παικτών που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ίνγκι Ίνγκασον και τον Τόμας Μουργκ να βγάζουν και πάλι κανονικά την προπόνηση και τον Άνχελ Κρέσπο να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.

"Η δουλειά στη Νέα Μεσημβρία συνεχίζεται κι η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη και το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν αφιερώσει τις προπονήσεις της διακοπής σε μεγάλο βαθμό στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, της ανάπτυξης του παιχνιδιού και στο γκολ. Η προπόνηση της Τρίτης (12.10) είχε παιχνίδια κυκλοφορίας, ασκήσεις με τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό γήπεδο.

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, ενώ οι Ίνγκασον και Μουργκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Την Τετάρτη (13.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ