ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Παναγιώτου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Παναγιώτης Παναγιώτου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Παναγιώτης Παναγιώτου, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας του με έναν ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, καθώς ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Παναγιώτη Παναγιώτου, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί μέλος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου από το 2015 και σταδιακά ανελίχθηκε μέχρι τη δεύτερη ομάδα, με την οποία την τρέχουσα σεζόν έχει 13 συμμετοχές και ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Παναγιώτη Παναγιώτου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

Αποκτήθηκε από τα Γιάννινα το 2015, πέρασε με ζηλευτή συνέπεια όλα τα στάδια ανέλιξης, είναι διεθνής, κι έχει πανηγυρίσει τις μεγάλες επιτυχίες (πρωταθλήματα και αήττητο) της Κ19. Ουδέποτε, άλλωστε, άφησε σε δεύτερη μοίρα το σχολείο. Απόδειξη το γεγονός ότι εισήχθη στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Από την αρχή της σεζόν είναι μέλος του ΠΑΟΚ Β, με τον οποίο μετρά ήδη 13 συμμετοχές και ένα γκολ".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ