ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Ντεσπόντοφ, αμφίβολος για Ολυμπιακό

Ο Ντεσπόντοφ στο Λαμία - ΠΑΟΚ
Ο Ντεσπόντοφ στο Λαμία - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά.

Μια ημέρα έμεινε λευκό το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι την Πέμπτη προέκυψε πρόβλημα με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και έκανε θεραπείες.

Ο Βούλγαρος ακραίος είναι πλέον αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

"Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε ανεπηρέαστη την προπόνηση της ομάδας, με την προετοιμασία για Ολυμπιακό να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

O Κίριλ Ντεσπόντοφ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείτε καθημερινά.

Την Παρασκευή (10.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ