ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έγιναν καπνός τα εισιτήρια για το "Βελοντρόμ" και το ματς με τη Μαρσέιγ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Γάνδη | 18 Μαρτίου 2022
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Γάνδη | 18 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Λίγο περισσότερο από μια ώρα κράτησε η διάθεση των εισιτήριων που είχε στη διάθεση του ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μαρσέιγ στη Γαλλία με τα 3.000 "μαγικά χαρτάκια" να κάνουν φτερά.

Ο ΠΑΟΚ είχε στη διάθεση του περισσότερα από 3000 εισιτήρια για τον πρώτο προημιτελικό με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του.

Το να καλύφθηκαν οι ανάγκες αυτές μοιάζει αμφίβολο αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε κάτι περισσότερο από μια ώρα τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν, μόνο ηλεκτρονικά, έγιναν καπνός.

Το σίγουρο είναι ότι στο Βελοντρόμ, που θα είναι γεμάτο για το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στις 7 Απριλίου ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί με την συμπαράσταση των φιλάθλων του που ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για Γαλλία.

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το μήνυμα για το γεγονός ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για τον πρώτο προημιτελικό στη Γαλλία εξαντλήθηκαν: « Sold out. Η εξέδρα μας των φιλοξενούμενων στο αγώνα με την Μαρσέιγ θα είναι γεμάτη. Θα σας δούμε στη Μασσαλία» αναφέρει το μήνυμα του Δικεφάλου στο twitter.

Δείτε το εδώ:

Φυσικά κάτι ανάλογο θα γίνει και στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Τούμπα μια εβδομάδα αργότερα, στις 14 Απριλίου, όταν θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ