ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Έδεσε" τον Κωνσταντέλια πριν τον δανείσει στην Έουπεν

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε έως το 2026 το συμβόλαιο του Γιάννη Κωνσταντέλια πριν προχωρήσει στον δανεισμό του στην Έουπεν για τους επόμενους έξι μήνες.

Λίγο πριν πει το ναι για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Γιάννη Κωνσταντέλια στο Βέλγιο και την Έουπεν ο ΠΑΟΚ φρόντισε να "δέσει" τον νεαρό μέσο καθώς του επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2026. Έδειξε έτσι με αυτό τον τρόπο πως πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και ο μόνος λόγος που τον παραχωρεί είναι για να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει καλύτερος.

Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που δεν μπήκε ρήτρα αγοράς, δεν το συζητούσε καν ο ΠΑΟΚ στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Μετά τους Βέλγους ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ήταν μάλιστα διπλή τόσο για την επέκταση του συμβολαίου του όσο και για το δανεισμό του:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωσταντέλια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026 και παράλληλα τον δανεισμό του παίκτη στην Έουπεν για το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς" αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ