ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Κωνσταντέλια από την Έουπεν

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι με τη Λίνκολν
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι με τη Λίνκολν INTIME

Ανακοινώθηκε από την Έουπεν ο δανεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ και η ομάδα του Βελγίου παρουσίασε το νεαρό διεθνή μέσο μαζί με τον 19χρονο μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Τέντι Αλόχ.

Παίκτης της Έουπεν για τους επόμενους έξι μήνες, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, είναι και επίσημα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη μεταγραφή στην ομάδα του Βελγίου για την οποία είχατε διαβάσει πρώτα στο SPORT24 να ανακοινώνεται στη διάρκεια της Πέμπτης (20/1).

Ο Κωνσταντέλιας ταξίδεψε στο Βέλγιο και ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα στην οποία θα προσπαθήσει να βρει το χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στον ΠΑΟΚ έως τώρα.

Στη συμφωνία δεν υπάρχει buy out, ενώ έχει προβλεφθεί εγγυημένο μίνιμουμ 50% συμμετοχών (τουλάχιστον εικοσάλεπτων), διαφορετικά η βελγική ομάδα θα πληρώσει στον ΠΑΟΚ πέναλτι για την μη τήρηση του εν λόγω όρου.

Να σημειώσουμε ότι μαζί με τον Κωνσταντέλια η Έουπεν ανακοίνωσε και το δανεισμό ενός ποδοσφαιριστή από την Παρί Σεν Ζερμέν και συγκεκριμένα τον Τέντι Αλόχ ο οποίος παίζει ως αριστερός μπακ και είναι 19 ετών.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ