ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολο του Σοάρες, αλλά η περίπτωσή του δείχνει τι ψάχνει ο Μπότο

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου
Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Μόνο μια ιδιαίτερα υψηλή προσφορά θα μπορούσε να πείσει τη Μορεϊρένσε να παραχωρήσει τον Φιλίπε Σοάρες που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αναφέρουν οι συμπατριώτες του.

Ο Φιλίπε Σοάρες της Μορεϊρένσε είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου στην πατρίδα του. Ωστόσο η περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή μάλλον απέχει πολύ από το να θεωρείται εύκολη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό διότι όπως τονίζουν σημερινά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο ο νεαρός μέσος να αποχωρήσει από την ομάδα του, τουλάχιστον αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

«Ο Φιλίπε Σοάρες, μέσος της Μορεϊρένσε ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ που έχει προσεγγίσει και τον παίκτη και την ομάδα του. Το ενδεχόμενο αποχώρησης του ωστόσο μοιάζει πολύ μικρό και αυτό όχι μόνο λόγω της επιθυμίας του προπονητή του Σα Πίντο να τον κρατήσει στην ομάδα του. Η αλήθεια είναι ότι μόνο μια εξαιρετική πρόταση θα μπορούσε να πείσει τη διοίκηση της Μορεϊρένσε να τον παραχωρήσει»

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις της Μορεϊρένσε είναι ιδιαίτερα υψηλές και για να προχωρήσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σοάρες θα πρέπει να βγουν πολλά χρήματα από τα ταμεία του. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το καλοκαίρι είχε απαιτήσει 7 εκατομμύρια ευρώ από την Πόρτο που ενδιαφερόταν για την απόκτηση του.

Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλει ο Μπότο

Η περίπτωση του 22χρονου μέσου, ωστόσο, όπως και αυτή του Αντρέ Φράνκο της Εστορίλ, δείχνουν τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που θέλει να φέρει στην Τούμπα ο Ζοζέ Μπότο. Ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία, με πολλά περιθώρια εξέλιξης αλλά και δυνατότητα να βοηθήσουν άμεσα αγωνιστικά την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορεί να είναι νεαροί, έχουν ωστόσο σχετική εμπειρία και κυρίως ψάχνουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ο Σοάρες για παράδειγμα έχει τα τελευταία χρόνια γεμάτες σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας και δείχνει ότι μετά από 2,5 χρόνια στην Μορειρένσε να είναι έτοιμος να αλλάξει παραστάσεις και να εξελιχθεί.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ