ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει Δουβίκα, ψάχνει έτοιμο φορ

Ο Τάσος Δουβίκας στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ
Ο Τάσος Δουβίκας στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα, με τον ΠΑΟΚ να αποκτά τα δικαιώματα του και να τον αφήνει στο Βόλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Τι ισχύει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Το θέμα της ενίσχυσης στην γραμμή κρούσης αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τον ΠΑΟΚ. Η απόκτηση του Τάσου Δουβίκα που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη -και ίσως να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες- είναι μια κίνηση προοπτικής και επένδυσης για το μέλλον.

Όλα δείχνουν ότι ο Δικέφαλος θα αποκτήσει τα δικαιώματα του Έλληνα επιθετικού και θα τον αφήσει στο Βόλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 21χρονος έχει πετύχει πέντε γκολ την φετινή αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Μαγνησίας, θυμίζοντας ότι το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του ο ΠΑΟΚ. Έχει σκοράρει στο τρέχον πρωτάθλημα απέναντι σε Λαμία (δυο γκολ), Ατρόμητο, ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Από την άλλη πλευρά συνεχίζεται η... δύσκολη προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να ενισχύσει άμεσα την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Οι γέφυρες που έριξε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μπορεί να μην τον έφεραν κοντά στην επιστροφή του στην Τούμπα, ωστόσο η περίπτωση του δεν έχει κλείσει, οριστικά και αμετάκλητα τουλάχιστον για την ώρα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, έχουν μια λίστα με επιθετικούς και περιμένουν να δουν αν τελικά προκύψει πραγματική πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ, προκειμένου να απελευθερώσουν μια θέση στο ρόστερ αλλά και χρήματα από το διαθέσιμο μπάτζετ, για να οριστικοποιήσουν τις κινήσεις του.

Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα του επιθετικού θα χρειαστεί χρόνο και όσο περιμένει ανοικτό κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια επαναπροσέγγιση με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που εξακολουθεί να έχει πολλούς υποστηρικτές στην Τούμπα.

Θυμηθείτε δυο φετινά γκολ του Δουβίκα:

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ