ΠΑΟΚ

Ατζέντης Τσόλακ: "Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν βάση τα σενάρια"

Ο Αντόνιο Τσόλακ στο ματς του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ
Ο Αντόνιο Τσόλακ στο ματς του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος του Αντόνιο Τσόλακ, Ίβαν Γιόλιτς, πήρε θέση για τα σενάρια επιστροφής του επιθετικού του ΠΑΟΚ στην Κροατία.

Ο Ιβάν Γιόλιτς, εκπρόσωπος του Αντόνιο Τσόλακ με δηλώσεις που έκανε προσπάθησε να διαψεύσει τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν σε ενδεχόμενη επιστροφή του πελάτη του επιθετικού του ΠΑΟΚ στην Κροατία.

"Ο Αντόνιο είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και για την ώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν. Τα σενάρια για επιστροφή στο κροατικό πρωτάθλημα δεν έχουν βάση.

Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Ελλάδα αλλά θα πρέπει να προσμετρήσουμε ότι πήγε εκεί μετά από μια ιδιαίτερη σεζόν με την Ριέκα, σε συνδυασμό με την πανδημία, κάτι που ξεκάθαρα επηρέασε τον Τσόλακ, όπως και όλους τους παίκτες", είπε ο εκπρόσωπος του επιθετικού του Δικεφάλου και συμπλήρωσε πως χρειάζεται ακόμη περισσότερο χρόνο προσαρμογής καθώς έχουν συμβεί πάρα πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

"Η μητέρα του Τσόλακ έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου, που κατέκτησε η Ριέκα την περσινή σεζόν. Όλα έγιναν γρήγορα, ένα τρόπαιο, μια μεταγραφή, μια μετακόμιση στην Ελλάδα. Απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ