ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όσιγιεκ για Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Αντόνιο Τσόλακ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Στην Κροατία γράφουν ότι ο Αντόνιο Τσόλακ αναζητεί ομάδα στην οποία θα έχει πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν στο Δικέφαλο και πως η περίπτωση του ενδιαφέρει την Όσιγιεκ.

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να εξετάζει την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ, ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και σε ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κροατία η Όσιγιεκ προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να πείσει τον Μάριο Μάντζουκιτς που παραμένει χωρίς ομάδα, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η προσπάθεια της για ενίσχυση στην επίθεση συνεχίζεται και πλέον ο μεταγραφικός της στόχος δεν είναι άλλος από τον Αντόνιο Τσόλακ.

"Ο Τσόλακ δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για καλές στην Ελλάδα και για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αναζητεί νέο περιβάλλον όπου θα μπορούσε να έχει πιο σημαντικό ρόλο. Είναι δεδομένο ότι θέλει να είναι στην λίστα του Ντάλιτς , ώστε τα 24΄που αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα με την Τουρκία να μην είναι τα μοναδικά που θα έχει στην Εθνική Κροατίας" αναφέρει η ιστοσελίδα 24sata που αποκαλύπτει και το ενδιαφέρον της Όσιγιεκ για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Στο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Πέτκοβιτς, οι πρωταθλητές Κροατίας μπορεί να ενεργοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον Τσόλακ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ