ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διπλή προπόνηση με πολλές απουσίες

ΠΑΟΚ: Διπλή προπόνηση με πολλές απουσίες
MOTIONTEAM

Πρωί - απόγευμα προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει το βάρος σε ασκήσεις τακτικής.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μπενφίκα ξεκίνησε με πολλές απουσίες. Εκτός από τους 9 διεθνείς απουσιάζουν με άδεια ο Μάτος, που έπρεπε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε ο πατέρας του και ο Μπίσεσβαρ λόγω του γάμου του αδερφού του.

Ο Σουριναμέζος είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει αύριο Τετάρτη και λογικά θα προλάβει την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ. και ο Μάτος την Παρασκευή

"Δύο προπονήσεις, υψηλή ένταση, πολύ ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα της Τρίτης (01.09) ήταν γεμάτο δουλειά για τους παίκτες του Δικεφάλου. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα, rondo, παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια μίνι δίτερμα. Το απόγευμα οι παίκτες δούλεψαν περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής με παιχνίδι και ασκήσεις.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Πασχαλάκης, Λημνιός, Γιαννούλης, Τζόλης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Μιχάι και Ίνγκασον, όπως και οι Μπίσεσβαρ και Μάτος που έχουν ειδική άδεια και βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Την Τετάρτη (02.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ