ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Μπενφίκα δεν αλλάζει τον προγραμματισμό του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ: Η Μπενφίκα δεν αλλάζει τον προγραμματισμό του Δικεφάλου
EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μείνουν πιστοί στο πλάνο για τον εξορθολογισμό του μπάτζετ και δεν πρόκειται να ριψοκινδυνεύσουν με υπερβάσεις στις μεταγραφές ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα.

Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο τουChampionsLeagueπου έφερε αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Μπενφίκα σε μονό παιχνίδι στην Τούμπα δεν φαίνεται να... ταράζει τον προγραμματισμό του Δικεφάλου που από εδώ και πέρα θα αφορά συνολικά την επόμενη σεζόν και όχι μόνο την προσπάθεια της ομάδας για να μπει για πρώτη φοράστην ιστορία της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται νακάνει... υπερβάσεις και να αλλάξει την πολιτική του εξορθολογισμού του μπάτζετ. Συγκεκριμένες κινήσεις σε θέσεις που θεωρούν οι άνθρωποί του ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης πιθανότατα θα γίνουν πριν από τις 15 του Σεπτέμβρη όταν και θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους στην Τούμπα αλλά όχι απαραίτητα για να έχει επιπλέον λύσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι θέσεις αυτές αφορούν σε ένα ακόμη, περισσότερο ανασταλτικό χαφ στη μεσαία γραμμή και έναν μεσοεπιθετικό που έχει τη δυνατότητα να βγαίνει και στα άκρα. Σε αυτές ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Όλαφ Ρέμπε θεωρούν ότι υπάρχει κενό στο ρόστερ και ήδη έχουν γίνει επαφές για να έρθουν παίκτες και το καλύψουν.

Από εκεί πέρα οι υπόλοιπες μεταγραφέςπου θα γίνουν μέχρι το τέλος της περιόδου θα προϋποθέτουν παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Για να αποκτηθεί τερματοφύλακας θα πρέπει πρώτα να φύγει τερματοφύλακας, για να αποκτηθεί φορ περιοχήςθα πρέπει να αποχωρήσει με μεταγραφή ένας από τους Άκπομ ή Σβιντέρσκι και ούτω καθεξής.

Αυτός θα είναι ο προγραμματισμός του Δικεφάλου που μπαίνει στη δεύτερη φάση της υλοποίησης του και δεν πρόκειται να αλλάξει η στρατηγική που έχει αποφασιστεί από τους επιτελείς της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ