ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν προβλέπεται άλλη μεταγραφή

Ο Σάστρε σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ
Ο Σάστρε σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Για τον ΠΑΟΚ η μεταγραφική περίοδος δείχνει να έχει τελειώσει ήδη με τους Σάστρε και Σοάρες να είναι τελικά οι κινήσεις ενίσχυσης που πραγματοποίησε ο Ζοζέ Μπότο.

Η απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες ήταν όλα δείχνουν η τελευταία κίνηση του ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ και ο Ζόαν Σάστρε αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ με την υπογραφή του Ζοζέ Μπότο και οι υπόλοιπες πηγαίνουν για το ερχόμενο καλοκαίρι όπου αναμένονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής προσπάθησε να κλείσει και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για τη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου. Λίγες ώρες όμως πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν φαίνεται πιθανό να γίνει άλλη κίνηση.

Στον αντίποδα το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ακόμη ανοικτό όσο υπάρχουν πρωταθλήματα στα οποία οι μεταγραφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν να διαπιστώσουν πώς θα εξελιχθεί η περίπτωση του Άντερσον Εσίτι την ώρα που όπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Βαρέλα θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ που ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ