ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πάει προς δανεισμό ο Εσίτι

Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Άντερσον Εσίτι θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες της μεταγραφική περιόδου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Φερεντσβάρος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Μπορεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μονοπωλεί τούτη τη στιγμή την επικαιρότητα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο υπάρχουν κινήσεις που αφορούν τα μεταγραφικά λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου.

Ένα από τα ζητήματα που ενδέχεται να έχει οριστική κατάληξη τις επόμενες ώρες είναι και αυτό του Άντερσον Εσίτι. Ο Νιγηριανός χαφ πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα του και αναζητείται λύση. Στην Τούμπα θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του, όμως για την ώρα δεν έχει προκύψει ομάδα να το αναλάβει.

Μοιραία το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί με δανεισμό σε ομάδα που θα δεχθεί να καλύψει ένα μέρος των απολαβές του.

Στην Τούμπα έχουν πρόταση, φημολογείται ότι είναι από την Φερεντσβάρος, στην οποία οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν θα πουν "όχι", αν προκύψει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Εφόσον ισχύει η πρόταση από τους Μαγυάρους, τότε υπάρχει και μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, μιας και οι μεταγραφές στην Ουγγαρία δεν τελειώνουν το απόγευμα της Δευτέρας.

Η περίπτωση του Εσίτι είναι μια από αυτές που σίγουρα θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ