ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν πείσθηκε ο Μπονατσόλι γράφουν οι Ιταλοί

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν μονομαχεί με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν μονομαχεί με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα στον ΠΑΟΚ στέκονται στο γεγονός πως ο 25χρονος επιθετικός δεν είχε πεισθεί για να δώσει τη συγκατάθεση του.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία επιβεβαιώνουν ότι η μετακίνηση του Φεντερίκο Μπονατσόλι στον ΠΑΟΚ δεν ολοκληρώθηκε λόγω των ενδοιασμών του ίδιου του 25χρονου επιθετικού.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει σε όλα με την Σαλερνιτάνα να αποκτήσει με δανεισμό τον Μπονατσόλι για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Οι Ιταλοί δεν ζητούσαν "ενοίκιο" για να δανείσουν τον επιθετικό τους στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλαμβάνει να καλύψει τις αποδοχές του.

Η συμφωνία των δυο πλευρών ωστόσο δεν ήταν αρκετή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς όπως γράφουν οι συμπατριώτες του ο 25χρονος φορ "δεν είχε πεισθεί για την μεταγραφή".

Έτσι ο Μπονατσόλι έμεινε στο Σαλέρνο και ο ΠΑΟΚ χωρίς ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ