ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον τιμωρημένο Σβαμπ με Ολυμπιακό, σε αναμονή για Βιεϊρίνια

Ο Σβαμπ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη
Ο Σβαμπ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη EUROKINISSI

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη δίνει τη δυνατότητα στον Πάμπλο Γκαρσία στα τελευταία παιχνίδια των playoffs να διαχειριστεί το ρόστερ του ενόψει του τελικού του κυπέλλου στις 22 Μαΐου.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το ντέρμπι με τον Άρη (2-0) εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση του πρωταθλήματος, γεγονός που του επιτρέπει να στρέψει την προσοχή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Δικέφαλος θα αδιαφορήσει για τα δύο τελευταία παιχνίδια των playoffs. Άλλωστε, θεωρητικά, θα πρέπει να πάρει έναν ακόμη βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον μίνιμουμ στόχο που είχε στο πρωτάθλημα.

Απλά ο Πάμπλο Γκαρσία θα μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ του ώστε να προετοιμάσει μέσα από τους αγώνες με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο "Καραϊσκάκης" και τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα τους παίκτες του, ώστε να τους έχει έτοιμους και… φρέσκους στον τελικό της 22ης Μαΐου. Τα πρώτα δείγματα του τρόπου που ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα διαχειριστεί τα παιχνίδια αυτά θα φανεί από το μεθαυριανό ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

"Πρόβα τελικού" δεν πρόκειται έτσι και αλλιώς να κάνει…Σε πρώτο πλάνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στέφαν Σβαμπ, που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή στο "Καραϊσκάκης" κάτι που σημαίνει μια τουλάχιστον αλλαγή στη μεσαία γραμμή.

ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Από την άλλη πλευρά, μπορεί ο προπονητής του Δικεφάλου στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Άρη να είπε ότι "ο Βιεϊρίνια είναι από πέτρα, παίζει και με ένα πόδι" αλλά οι σημερινές εξετάσεις θα δείξουν αν ο αρχηγός του θα είναι διαθέσιμος. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ήταν καθησυχαστικές, ωστόσο ο Πορτογάλος είναι εμφανώς καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα χρειαστεί διαχείριση.

Ο Ίνγκασον θα προσπαθήσει με ξεκούραση να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Γκαρσία θα ήθελε να μπουν, όσο πιο σύντομα γίνεται, στις προπονήσεις Ελ Καντουρί, Κρέσπο, ακόμη και ο Καγκάβα προκειμένου να του δώσει χρόνο συμμετοχής και ρυθμό.

Και φυσικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες σε παίκτες, που παίζουν συνεχώς και δείχνουν σημάδια κόπωσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ